Welkom op onze website!

Wij zijn een jong energiek bedrijf gespecialiseerd in de techniek rondom (bedrijfs)evenementen, congressen en beursstands.
Doordat de mensen binnen ons bedrijf reeds een jarenlange ervaring in de branche hebben zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot professionele en betrouwbare partner als het gaat om licht, geluid en beeld.

Wij zijn een landelijk opererend technisch totaalleverancier op het gebied van evenementen ondersteuning, maar verzorgen ook losse verhuur van professionele licht-, geluid-, dj-, en visuele-apparatuur.

Door onze ruime voorraad eigen materialen kunnen wij nèt dat stukje kwaliteit en uitstraling meer leveren voor zeer gunstige tarieven.
Tevens kunnen wij bij specifieke apparatuur eisen terugvallen op een professioneel AV netwerk met een nauwe samenwerking en hierdoor toch scherp te blijven voldoen aan uw en onze voorwaarden. JLT Rent heeft altijd de nadruk op kwaliteit en professionaliteit.
JLT Rent levert niet alleen, maar ontzorgd.
 

Nieuws

Feed

21-04-2014

Nieuw in ons assortiment!

Wij hebben onze video apparatuur uitgebreid met diverse Kramer video oplossingen. Zo hebben wij geïnvesteerd in o.a.: - Kramer VP-728 | Presentatie switcher/scaler - Kramer TP-9 & TP-10 | CV, s-Video & Stereo...   Meer


13-03-2014

JLT Rent vernieuwd website

Vanaf vandaag lanceren wij onze vernieuwde website. Met deze site verzorgen wij u van betere informatie en bestaat nu zelfs de mogelijkheid uw producten direct online te reserveren. Via onze rent-shop...   Meer

Opbellen
E-mail