Ons bedrijf

Management

 

Wat voor de één een streven is, is voor JLT de dagelijkse praktijk;

De aanpak hiervoor is net zo simpel als doorslaggevend: gewoon goed werk leveren, doen wat je belooft, met kennis en ervaring van specialisten, creatief advies, professionele apparatuur en een maatwerk oplossing.

Onze kennis delen met partners is onze kracht! Omdat wij graag de door ons opgedane technologische kennis met u willen delen, zal een samenwerking met JLT synergie opleveren. Wij behartigen op professionele wijze de zakelijke belangen op audiovisueel gebied en bieden de klant de beste en meest efficiënte oplossing.

Afhankelijk van de wensen kan dit variëren van een eenvoudige inrichting tot een complex audiovisueel systeem: JLT biedt innovatie, kwaliteit en service. Met meer dan 20 jaar ervaring in de Audiovisuele branche is JLT hét toonaangevende bedrijf op het gebied van beeld en geluid in regio groot Rotterdam en omstreken. Bij JLT kan de opdrachtgever terecht voor de huur, maar ook voor het aanschaffen van totaaloplossingen op het gebied van presentatie-, informatie- en communicatieapparatuur en diensten. De verschillende onderdelen zijn binnen één bedrijf geïntegreerd, wat zorgt voor een optimale dienstverlening. De voordelen hiervan zijn;

- één loket principe
- leveren van totaaloplossingen
- compleet pakket/dienst
- zorgen worden uit handen genomen
- installatie snel, professioneel en betrouwbaar
- service 24 uur 365 dagen (nazorg en reparaties) snel, professioneel en betrouwbaar

Afdelingen

JLT bestaat uit een aantal afdelingen welke gespecialiseerd zijn in verschillende disciplines.

 

JLT Audiovisual, deze afdeling ondersteunt u op het gebied van installatie van audiovisuele middelen, in vergadercentra, horeca gelegenheden, boardrooms, etc.

JLT Rent, bij deze afdeling kunt u terecht voor de inhuur van licht, geluid en video materialen voor bedrijfsfeesten, evenementen, beurzen en congressen. Ook voor de ontwerp, ontwikkeling en bouw van beursstands.

JLT Distribution, Is de groothandel op gebied van audiovisuele apparatuur, LED verlichting en bijbehorende materialen. Bent uzelf installateur of professionele eindgebruiker dan kunt u bij ons online uw materialen bestellen.
JLT Cases, deze afdeling is gespecialiseerd in standaard maar ook in custom-made flightcases. Tevens ondersteund deze afdeling door middel van het computergestuurde machine park in de creatie van beurs- en stand materialen.


JLT biedt een zeer innovatief productenpakket, bestaande uit uitsluitend A-merken, met maatwerk concepten. Voor elke opdracht, van klein tot groot, biedt JLT de juiste dienstverlening en snelle respons.

Onze service activiteiten omvatten het technische advies, begeleiding en installatie van projectinrichtingen evenals onderhoud en reparatie van audiovisuele apparatuur.

Onze storingsdienst, staat 24 uur garant voor een snel optreden opdat uw activiteiten niet onnodig worden vertraagd. Wij zijn geautoriseerd om eventuele garantie reparaties uit te voeren op de door ons geleverde apparatuur. Dit gebeurt door een eigen vakkundige technische dienst. Hierdoor kunnen wij maximale controle uitoefenen op de reparatietermijn. Ook het aanbieden van lease- en onderhoudscontracten behoren tot de mogelijkheden. De nauwe samenwerking tussen de afdelingen binnen JLT geeft u de mogelijkheid, via een vaste contactpersoon, bij JLT van alle disciplines optimaal gebruik te maken.

 

Team

Ons team bestaat uit goed getrainde en servicegerichte mensen, op alle benodigde gebieden.

De mensen zijn stuk voor stuk getraind om de best mogelijke kwaliteit op hun vakgebied te waarborgen. Het uitvoerende team beschikt over een hoog veiligheidsbewustzijn en zijn VCA gecertificeerd.
 


Opbellen
E-mail